Mening
U zegt het maar: Wat een afgang 2

‘Jarenlang konden de gemeenteraad, de wethouders en de ambtenaren zich als despoot gedragen en de belangen van de inwoners wegwuiven. Jarenlang konden dubieuze politieke praktijken waar alleen projectontwikkelaars van profiteerden, doorgaan. En jarenlang konden door ons betaalde klungelende ambtenaren op kantoor uitrusten.

Jarenlang, maar nu komt de chaos onder de nieuwe burgemeester knalhard naar boven. ,,De verantwoordelijkheid van onze voorgangers is natuurlijk ook die van ons. Ik zal u erop wijzen”, zei hij. En de nieuwe burgemeester heeft inmiddels meer dan duidelijk gemaakt dat zelfs een detail als niet gelijk lopende klokken hem niet ontgaan.

Het wordt zweten voor degenen die verantwoordelijk zijn voor waar hun voorgangers verantwoordelijk voor waren. Zij zullen er op gewezen worden. Door de nieuwe burgemeester én de actieve schrijvers in Vlietnieuws. En met moderne technieken is menig ‘cold case’ opgelost’.

(Katja van der Wal)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter