Nieuws
‘Politie Kids’ maken kennis met burgemeester
De ‘Politie Kids’ gaan kennis maken met het werk van de burgemeester, politie, brandweer  en handhaving. Achttien kinderen uit groep 5/6 van De Trampoline Leidschendam en De Waterlelie Leidschendam krijgen zo meer inzicht in wat deze beroepen inhouden en wat betrokkenen doen voor hun woonwijk. De aftrap vond plaats op het Raadhuis met een kennismaking met de nieuwe burgemeester Martijn Vroom. De ‘Politie Kids’ kregen een politieboekje waarin afspraken staan dat ze zich aan de regels houden, elkaar niet pesten en elkaar en anderen helpen als dat nodig is. De kinderen waren enthousiast getuige uitspraken als ,,Ik wist echt niet wat een burgemeester eigenlijk doet, maar hij was heel aardig” en ,,Ik vind het heel leuk om te zien wat je bij de politie kan doen en straks gaan we ook nog naar de brandweer en handhaving, het lijkt me best wel leuk werk.”
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter