Nieuws
U zegt het maar: We hebben een nieuw pakhuis!

‘Lieve vrijwilligers, donateurs, hulptroepen en iedereen die onze stichting volgt. We hebben goed nieuws. Nadat wij op 9 december ons oude pakhuis moesten verlaten, hebben wij na een lange zoektocht eindelijk een nieuwe locatie gevonden om ons pakhuis te vestigen. Wij hebben de sleutel gekregen van een ruim, licht en goed bereikbaar pand aan de Appelgaarde 2-4 in Voorburg. Vanuit dit pand kunnen wij, voor in ieder geval een aantal jaar, onze cadeaupakketten maken en bij de juiste kinderen terecht laten komen.

Wij zijn nu nog hard bezig met klussen, verven, schoonmaken en inrichten van het pakhuis. We hopen over paar weken te starten met inpakken. Dat is ook hard nodig, want we verwachten het komende jaar minstens zoveel pakketten nodig te hebben als in 2022.

We nodigen u graag uit om op zaterdag 1 april (nee, geen grap) van 13 tot 15 uur ons nieuwe pakhuis te bezoeken. Wij ontvangen u met veel plezier voor een rondleiding. Er staan hapjes en drankjes klaar om dit een feestelijk tintje te geven. Desgewenst kunnen we u meer informatie over onze stichting geven of over de verschillende manieren waarop u bij kunt dragen.

Denkt u erover vrijwilliger bij ons te worden, kijk dan alvast op onze website voor openstaande vrijwilligersfuncties. Stuur deze uitnodiging ook vooral door aan mensen waarvan u denkt dat ze ook ge├»nteresseerd zijn in Sintvoorieder1. Lieve groeten, Sintvoorieder1’

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter