Activiteiten
Nostalgie langs de Vliet

CreActief 55+, een initiatief van SenW, verzorgt op vrijdag 31 maart Nostalgie langs de Vliet, een actieve wandeling voor 55-plussers. De route start vanaf Hoeve Essesteijn, Essepad 6 Voorburg, en eindigt daar ook. Tijdens deze wandeling komt u langs culturele en kunstige bezienswaardigheden. Het is een combinatie van cultuur en bewegen. Voor fanatiekelingen kan de route extra sportief worden gemaakt met beweegoefeningen, die toegevoegd zijn aan de route. Na de wandeling is er een kopje koffie of thee. Deelnemers kunnen kiezen uit twee routes, een kortere en een langere variant. De kortere wandeling van ca. 5,6 km start om 13.00 uur. De langere variant van ca. 7,6 km start om 13.15 uur. De organisatie vraagt deelnemers om mee te nemen: stevige wandelschoenen, makkelijk zittende kleding, waterfles, iets te eten en een pen. Daarnaast is het handig om een telefoon mee te nemen die QR codes kan scannen voor extra informatie over de route. U kunt zich aanmelden via http://www.sportencultuurkaart.net

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter