Nieuws
Meer en Geerweg krijgt nieuw wegdek

De Meer en Geerweg in Stompwijk krijgt tussen de N206 (Leiden-Zoetermeer) en fietspad 90 (verbinding met Dr. van Noortstraat) een nieuw wegdek. De werkzaamheden starten vandaag en lopen tot 11 april. In die tijd is de weg op het genoemde stuk niet te gebruiken; ook niet door fietsers. In augustus 2022 stelden ChristenUnie en GBLV vragen aan B&W over de slechte staat van de weg. Beide partijen wezen erop dat er ondanks eerdere toezeggingen van de gemeente deze weg op te knappen er nog steeds niets was gebeurd. ‘Door het huidige slechte wegdek met vele scheuren is er een gevaarlijke situatie ontstaan voor de talrijke fietsers, skaters en andere weggebruikers’, zo stelden de twee partijen die B&W vroegen wanneer de weg wél zou worden aangepakt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter