Activiteiten
Nieuwe voorstellingen in Theater Ludens

Dit zijn de nieuwste voorstellingen in de periode van donderdag 13 april tot en met  zaterdag 15 april in Theater Ludens,   Burg. Feithplein 95   Voorburg. Tel. 070 387 11 68: alleen tijdens openingstijden van de kassa. Kassa geopend: zaterdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur  en één uur voor iedere voorstelling.   

Donderdag 13 april: Lunchconcert  / Dam Quartet. Aanvangstijd 12.30 uur. Toegangsprijs € 8,50 .

Dam Quartet bestaat uit:  Jana Vukićević viool,  José Cardoso Lopes Simões viool,  Wilker Paredes Pernia, altviool,  João Oliveira Gonçalves, cello. Het Dam Quartet is pas onlangs opgericht maar nu al timmeren ze behoorlijk aan de weg. De spelers zijn stuk voor stuk sterke musici en in hun strijkkwartet slagen ze er in om hun spel samen te smelten tot een extra muzikale dimensie.

Hun talent, enthousiasme en gedrevenheid belooft hen een duurzame toekomst. Ze worden gecoacht door violiste Eva Stegeman op Codarts Rotterdam.  Op het programma staan delen uit de strijkwartetten van Borodin (in D Groot no.2.), Prokofiev (in b klein no.1) en Schubert (Quartettsatz in c kleine terts no.12)

Vrijdag 14 april: Cabaret / Cameretten / Finalistentournee. Aanvangstijd 20.30 uur. Toegangsprijs € 19,50. 

Ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van één!  Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. Haal in één klap de verloren afgelopen cabaretseizoenen in.  Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals.  De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken, komt naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts is geen avond hetzelfde. Een verrassend leuke avond gegarandeerd!

Zaterdag 15 april: Voorburgse Popprijs. Aanvangstijd 19.30 uur. Toegangsprijs € 2,00 . 

Muziekdocenten van 5 scholen uit Leidschendam/Voorburg worden benaderd. Alleen die scholen die een “serieuze band” hebben. Per school mag er maar 1 band meedoen. De school kiest de meest geschikte band.   De band stuurt een opname van 1 minuut, mag gewoon via de telefoon. De prijzen voor de winnende band: Videoclip opnemen; Geldbedrag te besteden bij een muziekwinkel; Optreden organisatie door Evenemento en Ludens; Optreden bij een uitfestival. Er is een professionele Jury, die de bandjes tijden de finale avond beoordeeld. De presentatie is in handen van Paul Reijenga.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter