Activiteiten
Oefenen voor Nationale Bijentelling

Op 15 en 16 april wordt de Nationale Bijentelling gehouden. Doet u ook mee? Om u hierbij te helpen organiseert IVN twee bijeenkomsten om het eenvoudiger te maken. Tijdens de workshops wordt er aandacht besteed aan herkenning van bijen en het tellen ervan. Ook de bijen van het bijenhotel komen aan de orde. De online workshop voor beginners wordt gegeven op 4 april van 20.00 – 21.15 uur. Wilt u ook de praktijk van het tellen oefenen, ga dan naar Park Matilo in Leiden op 7 april van 14.00 – 15.30. Kijk voor meer informatie op https://www.ivn.nl/afdeling/leidse-regio/Heeft u geen zin om dit online te leren, kom dan op 5 april van 10 uur – 11.30 uur naar het MEC in Leiderdorp. Na een inleiding gaat men het park de Houtkamp in om te oefenen. Aanmelden: www.mecleiderdorp.nl/activiteiten-aanmelden/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter