Nieuws
Wonen in pastorie

Op zaterdag 1 april organiseert projectontwikkelaar Steenvlinder een open huis in de pastorie van de Onze lieve vrouwe ten hemelopneming-kerk, Laan van Nieuw Oost Einde 1 in Voorburg. En wel tussen 14.00 en 17.00 uur. In de pastorie zijn vier zogenoemde ‘klusappartementen’ voorzien: woningen die de kopers zelf vorm moeten geven. Beschikbaar zijn een ruim appartement op de begane grond, twee studio’s op de eerste verdieping en op de 2e verdieping een licht en ruim appartement. Het ‘klusrijp maken’ gebeurt dit najaar. Dan wil Steenvlinder ook starten met het aanbieden van cascowoningen in het kerkgebouw zelf. Kopers daarvan kunnen binnen het casco de eigen woning ontwikkelen en bouwen. Wat de prijzen zijn heeft de ontwikkelaar nog niet duidelijk gemaakt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter