Nieuws
Meer inkomsten Mall-eigenaar

Unibail Rodamco Westfield (URW), eigenaar van onder andere de Mall, heeft vorig jaar 76,8 miljoen euro aan huurinkomsten binnen gehaald uit de vestigingen in Nederland. Dat was 26,7 procent meer dan over 2021. Dat blijkt uit de jaarcijfers 2022. De gemiddelde huur per vierkante meter beliep in Nederland 365 euro.

De leegstand in de Nederlandse URW-vestigingen daalde van 6,7 naar 3,6 procent. URW investeerde opnieuw enkele tientallen miljoenen euro’s in de Mall, met 125.800 vierkante meter het grootste URW-eigendom in Nederland.

Behalve de Mall bezit URW nog de winkelcentra Stadshart Zoetermeer, Stadshart Amstelveen, De Els Waalwijk, In den Vijfhoek Oldenzaal, Zoetelaarpassage Almere. Daarnaast ook nog kantoorruimten in Stadshart Zoetermeer en Stadshart Amstelveen. De waarde van alle bezittingen wordt geschat op 1,7 miljard euro.

URW verkocht in 2022 Almere Centrum (voor 155 miljoen euro) en Kerkstraat Hilversum.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter