Activiteiten
Forum Sport zoekt meiden die willen voetballen

Forum Sport zoekt meiden die staan te trappelen om te voetballen. Daarom organiseert men op 4 zondagochtenden van 11:00 tot 12:00 voetbalclinics gegeven door ervaren Forum Sport selectietrainers en spelers. Via de clinics kunnen deelnemers uitvinden of voetbal iets voor hen kan zijn. Alle meiden tussen 6 en 12 jaar oud mogen meedoen. Beginner of al goede speelster; het maakt niet uit. Er zijn verschillende groepen: men wordt ingedeeld op eigen niveau en leeftijd. Deelname is gratis. Data: 16 april, 23 april, 30 april en 7 mei 2023. Voetbalpark ’t Loo, Prins Bernhardlaan 242 Voorburg. Voor meer info mail naar meidencoordinator@forumsport.nl Inschrijven via: meidencoordinator@forumsport.nl Vermeld voornaam, achternaam, geboorte datum, welke datum(s) aanwezig en vermeld in de mail of er al voetbalervaring is.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter