Nieuws
Problemen bij de Mall

Een te hoog beladen vrachtwagen heeft gistermiddag voor veel problemen gezorgd op de kruising Heuvelweg/Burg. Banninglaan in Leidschendam. Een aantal boven de weg hangende verkeerslichten kwamen naar beneden, net als de bovenleiding van de tram. Het kruispunt werd met linten afgezet. Doorgaand verkeer was onmogelijk. De trams 2, 6 en 19 konden ook niet meer doorrijden. De wagen vervoerde de grote verkiezingsborden die de afgelopen weken waren opgesteld in verband met de verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. Na uren oponthoud kon het tramverkeer worden hervat. De stoplichten op de kruising bleven uit staan. Automobilisten moesten zelf voor hun veilige doortocht zorgen, net als langzaam verkeer en overstekende voetgangers. Voor een ordelijk verloop zorgden verkeersregelaars die de gemeente had geregeld. Pas halverwege de avond was de bovenleiding hersteld en konden de trams de kruising weer passeren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter