Nieuws
Weer stremming verkeer Prins Clausplein
Net als vorig weekeindde moet het verkeer ook dit weekeinde rekening houden met problemen bij het Prins Clausplein. Vanaf vanavond 21.00 uur tot maandag 3 april 05.00 uur kunnen automobilisten die vanuit Rotterdam over de A4 of A13 richting Den Haag willen, niet via de A12/Utrechtsebaan rijden. De afslagen van beide wegen zijn wegens werkzaamheden afgesloten. Den Haag is bereikbaar via de Rotterdamsebaan, via de N14 of door vanaf de A13 naar de A12 richting Nootdorp te rijden, de gelijknamige afslag te nemen om van daaraf als het ware te keren en via de A12 richting Den Haag te rijden. Hetzelfde is ook het geval in het weekeinde van vrijdag 31 maart 21.00 uur tot maandag 3 april 05.00 uur.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter