Activiteiten
Een uurtje ontspannen bij Woej

Stress, slecht slapen en piekeren. Iedereen heeft er wel eens last van. Maar hoe fijn zou het zijn als u goed kunt ontspannen en even rust krijgt in hoofd en lijf? Yoga- en mindfulnessdocente Lenneke Brussee leert het u graag. Elke dinsdagmiddag vanaf 4 april is er een mogelijkheid om een uurtje te komen ontspannen bij Wijk- en dienstencentrum De Plint van Woej.

De les wordt zittend op een stoel gegeven. Hierdoor is het voor iedereen geschikt. Ook als u een lichamelijke beperking of fysieke klachten hebt. Het doel van de lessen is een uurtje ontspannen en bewegen door zachte yoga oefeningen en ademhaling, een rustpuntje in de week.

De lessen zijn elke dinsdag vanaf 4 april, van 15.00 tot 16.00 uur in Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan Leidschendam. De eerste les is gratis. Daarna betaalt u € 19,– per maand.

Meld u aan via www.woej.nl  (via de activiteitenkalender, ontspanningslessen), ga langs bij de receptie van De Plint of bel 070 – 205 4750.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter