Nieuws
Twee Hollandse talenten in Kakafonie

Vandaag zijn Eric van Herfst en Luciano Vermeer de gasten in het radioprogramma Kakafonie bij de lokale omroep Midvliet. Rond 12:30 uur komt Eric van Hest zijn debuutsingle ‘Kom op we gaan!’ laten horen. De in Roosendaal geboren en getogen zanger Eric van Hest is al enkele jaren bezig met muziek en alle facetten eromheen. Het welbekende liedje ‘Comment ça va’ van The Shorts werd gekozen als basis en daarna voorzien van nieuwe tekst, extra body, accordeonpartijen en koorwerk. Luciano Vermeer komt rond 13.15 uur zijn nieuwe single ‘Vrienden in de stad’ presenteren. Luciano is een volkszanger in hart en nieren. Hij is opgegroeid in de Leidse Kooi en het Nederlandstalige lied is hem met de paplepel ingegoten. Hij laat zich inspireren door onder andere Andres Hazes, Willy Alberti en René Froger. Hoe kon het ook anders.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter