Nieuws
Verbindingsweg Voorburg dicht

De spoorbrug over de Prinses Beatrixlaan Den Haag / Koningin Wilhelminalaan Voorburg is toe aan onderhoud. Van morgenochtend 3 april tot en met 23 april voert ProRail de werkzaamheden uit. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg die er onder door loopt afgesloten.

De stalen constructie wordt gereinigd en ontroest. Ook vervangt men de brandplaten en kantstroken en komt er een overkapping boven beide fiets- en voetpaden. Gedurende de werkzaamheden blijft er wel een doorgang open voor de nood- en hulpdiensten en het openbaar vervoer. Fietsers en voetgangers kunnen gebruikmaken van de fiets- en voetpaden of van een gecombineerd pad dat over de weg wordt aangebracht.

Tussen 7 mei en 8 juni neemt ProRail het spoorviaduct Laan van Nieuw Oost Indië Den Haag / Koningin Julianalaan Voorburg onderhanden. Ook dat zal voor belemmeringen voor het verkeer zorgen. Nadere details moeten nog bekend worden gemaakt.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter