Activiteiten
Stap aan boord van de Historische Trekvaartdag

Op zaterdag 15 april klinkt om 12.00 uur het officiële startsein van de Historische Trekvaartdag en van het vaarseizoen in de sluis van Leidschendam. Gedeputeerde Willy de Zoete verricht de officiële opening. Ook B&W zijn aanwezig. Alle inwoners zijn uitgenodigd. Kijk op historischetrekvaart.nl voor het programma van deze dag.

De Historische Trekvaartdag verbindt steden en locaties langs de Vliet. Er is van alles (veelal gratis) te doen. Ook rijden er historische HTM-bussen tussen de steden. Er varen pendelboten van De Ooievaart en van Schuitjevaart tussen Den Haag en Leidschendam-Voorburg en tussen Leiden en Leidschendam-Voorburg en vice versa (beide gratis).

Door de combinatie van Historische Trekvaartdag en Erfgoeddag Leidschendam-Voorburg zijn er die dag volop activiteiten. Wie liever zelf fietst of wandelt, kan de route Schatten aan de Vliet door Leidschendam-Voorburg volgen: lvverrast.nl/activiteit/schatten-aan-de-vliet. (foto Provincie ZH)

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter