Activiteiten
24 uur per dag sporten op Prins Bernhardlaan

Op Prins Bernhardlaan 175 in Voorburg opent binnen enkele weken een nieuwe sportschool. Deze draagt de naam Anytime Fitness. Men kan hier 24 uur per dag terecht om aan de conditie te werken. De eigenaren zeggen ook toe alle dagen van het jaar open te zijn. De nieuwkomer is te vinden in de vroegere ING-bank, onder de nieuwe flats. In de nieuwe sportschool kan men terecht voor zowel individueel sporten, als voor groepslessen. Professionele begeleiding is aanwezig. Verder komen er individuele douches en privé kleedkamers. De sfeer wordt omschreven als  een kleinschalige, niet-intimiderende club die plek biedt voor iedereen. Maar info op https://afvoorburg.nl/

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter