Nieuws
Blij met tien jaar Stadstuin Rusthout

GBLV is naar eigen zeggen nauw betrokken geweest bij het oprichten van Stadstuin Rusthout, Noordsingel Leidschendam. Dit alweer 10 jaar geleden en daarom werden de initiatiefnemers en direct betrokkenen van toen in het zonnetje gezet. Stadstuin Rusthout is een groene oase tegenover de Mall en gelegen naast tennispark Overdam. De initiatiefnemers van 10 jaar geleden (zie foto) zijn begonnen om op een kleinschalige manier een openbare stadstuin te creëren. Binnen 10 jaar is deze uitgegroeid tot een professionele stadstuin, die door vele vrijwilligers wordt gerund en door vele inwoners (jong en oud) uit Leidschendam-Voorburg wordt bezocht. Waar wijlen Piet de Groot (van de toenmalige plantenkwekerij) vele honderden violen heeft geschonken aan Rusthout vond GBLV het gepast om voor het 10-jarig bestaan 10 bakken violen aan de 10 initiatiefnemers te overhandigen in het bijzijn van Rob de Groot, zoon van Piet de Groot.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter