Nieuws
Het Gouden Ei bij Midvliet FM

Op tweede paasdag (maandag 10 april) houdt Midvliet de traditionele paaseierzoekwedstrijd. De Midvliet-paashaas verstopt ’s ochtends vroeg in Stompwijk, Voorburg en Leidschendam vele eieren. Elk ei heeft een nummer en bij het ei ligt ook een brief met instructies. Wie een ei vindt, moet op tweede paasdag tussen 10:00 en 16:00 uur naar de studio van Midvliet komen (Damlaan 35A in Leidschendam – Let op: de ingang aan de linkerkant, naast huisnummer 33).

Bij het nummer dat op het ei staat, hoort een prijs. Die prijs kan tijdens de uitzending van het programma ‘Het Gouden Ei’ in ontvangst worden genomen. Het is niet mogelijk om een andere prijs te kiezen.

Er zijn ruim zestig ‘gewone’ eieren, maar daarnaast zijn er een bronzen, een zilveren en een gouden ei verstopt ergens in Leidschendam-Voorburg. Aan die eieren zijn de hoofdprijzen verbonden.

Via de Facebook-pagina van Midvliet, maar vooral via Midvliet FM worden in de loop van de dag aanwijzingen gegeven over de plekken waar de nog niet gevonden eieren verstopt liggen, zodat het steeds gemakkelijker wordt om een ei te vinden.

Doe mee, zoek mee en kom met een gevonden ei naar de studio van Midvliet en doe dit vóór 16:00 uur. Om iedereen een kans te geven, geldt de regel dat per gezin slechts één gevonden ei mag worden ingeleverd. Uiteraard kun je alles volgen via Midvliet FM en deels via Midvliet TV.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter