Activiteiten
Pasen in Prinsenhof
Vandaag, woensdag 5 april, kan men paasstukjes maken in de Plint, Fredriklaan Leidschendam. Materialen worden gratis beschikbaar gesteld door Prinsenhofevenementen.
Zaterdag 8 april komt de Paashaas naar Prinsenhof. In de Plint kan men die dag tussen 12:00 en 14:00 met de Paashaas op de foto. Ook is er voor kinderen een gratis knutselmiddag waar zij een leuke kaart of raamversiering kunnen komen maken. Uiteraard is er voor iets lekkers gezorgd. Dit alles mogelijk gemaakt door Bpg Prinsenhof in samenwerking met verschillende sponsoren.

Prinsenhofevenementen organiseert op maandag 10 april paaseieren zoeken met kinderen tot 13 jaar. Dat gebeurt in het Prinsenhofpark. Er zijn leuke prijzen voor de kinderen die de meeste paaseieren vinden. Start 13.00 uur bij  De Loopplank in het Prinsenhofpark.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter