Nieuws
Studenten aan de slag voor wijkverbetering

Wethouder Bianca Bremer en Lucas Rurup, directeur van hogeschool Inholland Den Haag, hebben een samenwerkingsovereenkomst in het kader van het programma ‘Sterk voor Noord’ (Leidschendam-Noord) getekend. FutureWorks The Hague, een initiatief van hogeschool Inholland Den Haag, sluit aan als nieuwe partner en zet studenten in voor maatschappelijke vraagstukken in de wijk. Zo zijn studenten in de bibliotheek gestart met juridische en financiële spreekuren. Dit is een samenwerking met het Sociaal Servicepunt. Studenten helpen inwoners onder andere bij vragen over toeslagen, belastingaangifte, schulden en kwijtscheldingen. Daarnaast werken twee studenten binnen het programma ‘Sterk voor Noord’ aan hun afstudeerscriptie op thema’s financiële zelfredzaamheid en (laag)geletterdheid. Voor meer informatie: www.futureworksthehague.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter