Activiteiten
Meevaren tijdens opening vaarseizoen

Het bestuur van de Samenwerkende Watersport LV nodigt alle belangstellenden uit om zaterdag 15 april deel te nemen aan de opening van het vaarseizoen. Het evenement bestaat uit een vaartocht vanaf de Kniplaan via de Sluis Leidschendam naar Voorburg. Opening vaarseizoen valt samen met Ergoeddag in Leidschendam-Voorburg en speciaal dit jaar met Trekvaartdag in Leiden, Leidsendam-Voorburg, Den Haag en Delft. Er is een uitgebreid programma Voor de vaartocht is het verzamelen om 10.00 uur bij Botenstalling Warmenhoven Kniplaan 12-14 Voorschoten (te bereiken met bus 45/46 . Ontvangst met koffie en thee aangeboden door het organiserend comité.
De vaartocht naar Leidschendam met een tussenstop bij Houtzaagmolen de Salamander en de Sluis Leidschendam en vervolgens door naar Voorburg is geheel kosteloos. Rond 12.00 uur maakt u de openingshandeling mee in de sluis door wethouder Bianca Bremer en gedeputeerde Willy de Zoete met het gebruikelijke glaasje ‘Vlietwater’. Rond 13.30 verwacht het konvooi in Voorburg te zijn met naar keuze een afsluitende borrel in de Huygens Haven of een programma van Erfgoeddag.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter