Activiteiten
QR-FIT beweegroute in Leidschendam
In Leidschendam is het nu mogelijk om 2 beweegroutes (hard)lopen: 1 van 3,3 km en een iets langere van 5,7 km. Langs beide routes staan paaltjes met QR-codes. Door deze codes te scannen op uw mobiele telefoon, krijgt u beweegoefeningen te zien die u op uw eigen niveau kunt uitvoeren. In Voorburg zijn sinds de zomer van 2022 al twee beweegroutes waar veel gebruik van wordt gemaakt: 1 van 5,2 km en een iets langere van 6,9 km. Tijdens de feestelijke opening in Leidschendam, op 22 april, is jong en oud welkom om mee te bewegen. Samen met een QR-FIT coach loopt men de kortste route. Onderweg doen de deelnemers- bij de paaltjes met QR-codes – met elkaar de oefeningen. Meedoen is gratis. Aanmelden kan via www.QR-FIT.nl/events
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter