Nieuws
Afwijkende dienstregeling HTM

Met het begin van april is men weer aangekomen bij de start van een reeks aan feestdagen. Tijdens deze feestdagen rijden trams en bussen volgens een andere dienstregeling. Ook starten binnenkort weer zomerse diensten. Bekijk hier wat dit voor u betekent. Tip: Plan je rit via de HTM Reisplanner, zo heeft u altijd up-to-date reisinformatie.

Afwijkende diensten tijdens de feestdagen:

10 en 11 april (Pasen). Bus en tram rijden zondagse dienstregeling,

27 april (Koningsdag). Bus en tram rijden een zaterdag dienstregeling.

1-5 mei (Meivakantie).  Minder bussen in de spitsuren.

18 mei (Hemelvaart). Bus en tram rijden zondagse dienstregeling.

28 en 29 mei (Pinksteren). Bus en tram rijden een zondagse dienstregeling.

Zomerse dienstregeling:

Vanaf 29 april rijdt bus 23 in de weekenden door naar Kijkduin. In het weekend rijdt deze bus met aangepaste vertrektijden. Tussen 8 juli en 20 augustus rijdt HTM volgens zomerse dienstregeling. Alle tram- en buslijnen hebben aangepaste vertrektijden. Details worden nader bekend gemaakt.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter