Nieuws
Opbrengst Amnesty collecteweek

De collecteweek voor Amnesty International (12 – 18 maart) heeft in de Vlietstreek (Leidschendam-Voorburg en Rijswijk) dit jaar 7420 euro opgebracht. Goede giften aan de deuren en bijdragen via de digitale collecte hebben dit met elkaar opgeleverd. Met de opbrengst van de collecte kan Amnesty International het werk voor mensenrechten wereldwijd voortzetten. Amnesty is een onafhankelijke organisatie die geen subsidies van overheden ontvangt. Daarmee zijn donaties en collectes een belangrijke en noodzakelijke bron van inkomsten. Kijk voor meer informatie over het werk van Amnesty International op www.amnesty.nl Voor informatie over de activiteiten van de Amnesty groep Vlietstreek zie https://vlietstreek.amnesty.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter