Activiteiten
Open Dag van Fit met Lisette

Fit met Lisette Personal Training Studio heeft de deuren heeft geopend van de volledig gerenoveerde nieuwe locatie in de Voorhofstraat 1a in Voorburg. Om deze mijlpaal te vieren is er op zaterdag 15 april een Open Dag om de vernieuwde studio te ontdekken. Lisette Vieveen: ,,In onze privé studio train je prettig en comfortabel. We werken er samen aan om de algehele fitheid van onze klanten te verbeteren op een veilige en verantwoorde manier, afgestemd op hun specifieke niveau, leeftijd, aandachtsgebieden en fitheid. Door de 1-op-1 of 1-op-2 begeleiding hebben onze ervaren personal trainers constant de focus om onze klanten te ondersteunen en te begeleiden in hun fitnessreis.” De open dag duurt van 10:00 – 16:00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter