Activiteiten
Symposium over hoogbegaafdheid

Stichting iQ+ organiseert in samenwerking met Koepel Hoogbegaafdheid en gymnasium Novum, Aart van der Leeuwkade 1 Voorburg, een symposium over hoogbegaafdheid bij kinderen en jongeren met een migratie- en/of biculturele achtergrond. Dat gebeurt op zaterdag 15 april. Om 09.30 uur gaan de deuren open; om 10.00 uur start het symposium.

De organisatoren: ‘Het signaleren en herkennen van hoogbegaafdheid kan al een uitdaging zijn, maar in de praktijk is gebleken, dat als het hierom gaat, kinderen met een migratie- en/of biculturele achtergrond een dubbele achterstand hebben’.

Het symposium is inclusief een lichte lunch, koffie, thee en borrel na afloop.Er zijn twee soorten tickets: voor ouders (dit ticket kan ook worden aangeschaft voor jongvolwassenen en kinderen met VO-leeftijd die met hun ouders meekomen) 15 euro, en voor professionals 75 euro. De afsluiting is rond 16.00 uur.

Tickets via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-vele-gezichten-van-hoogbegaafdheid-545205393007

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter