Nieuws
Griffie heeft nieuwe werkplek

De griffie, het secretariaat van de gemeenteraad, heeft een nieuwe werkplek. Men is verhuisd van Huize Swaensteyn, Herenstraat 72-74 Voorburg, naar het Raadhuis in Leidschendam. Het is de eerste stap naar de transfer van gemeenteraad en fracties in de gemeenteraad vanuit Voorburg naar diezelfde plek. Eind 2021 besloot de gemeenteraad te gaan verhuizen. Achter de schermen wordt gewerkt aan de bouw en inrichting van een nieuwe vergaderzaal in het Raadhuis waartoe een binnenhof wordt overdekt en ingericht. Waar de fracties uit de gemeenteraad hun vergader- en werkruimten krijgen is nog niet duidelijk. Bij de bundeling van Leidschendam en Voorburg in 2002 werd besloten dat B&W in Leidschendam zouden gaan zitten, de gemeenteraad en griffie in Voorburg. Het ambtenarenkorps werd verdeeld. Inmiddels zitten al alle ambtenaren in Leidschendam.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter