Activiteiten
Open Avond in Hospice Het Vliethuys

Maandagavond 17 april is er van van 19:00 tot 20:00 uur een open avond bij Hospice Het Vliethuys aan de Fonteynenburglaan 5B in Voorburg. Een aantal vrijwilligers en coördinatoren geven dan een toelichting en rondleiding. De meeste mensen komen niet dagelijks in een hospice. Juist vanwege het niet alledaagse karakter van een hospice biedt het Vliethuys bezoekers de gelegenheid voor een nadere introductie. De ruim 100 vrijwilligers, coördinatoren en verpleegkundigen zijn 24 uur per dag in de weer om het de bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. En maandag de 17e kunt u met een aantal van hen kennismaken. Ze vertellen u graag alles over de vele facetten van de gang van zaken in een hospice. Meld u dan aan voor de Open Avond via het mailadres info@hetvliethuys.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter