Nieuws
Berging verongelukte trein

Prorail is begonnen met het weghalen van de twee treinstellen die na het ongeluk bij station Voorschoten in een naastgelegen weiland terecht kwamen. Ze worden met grote hijskranen opgetild en op diepladers gezet die ze naar Amersfoort brengt. Daartoe is een speciale weg aangelegd door het weiland. In het Paasweekeinde vonden de voorbereidende maatregelen plaats. De twee treinstellen die nog op de rails stonden zijn inmiddels weggereden. Alle activiteiten worden door tientallen belangstellenden gevolgd. Die worden echter op grote afstand gehouden. Station Voorschoten is niet toegankelijk; aan de zijde van de bebouwde kom is een brede strook langs de spoorbaan afgezet. Ook op het weiland kan men niet komen. Overal staan hekken en bewakers. (foto’s Ressiva)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter