Nieuws
Open dag nieuw uitvaartcentrum Het Sluishuis.

Effero uitvaartverzorging opent zaterdag 15 april  haar deuren voor belangstellenden. Tussen 14:00 en 17:00 uur is men van harte welkom om de nieuwe locatie aan de Sluiskant 27 in Leidschendam te bezoeken. Het Sluishuis is een kleinschalig uitvaartcentrum gelegen aan de Vliet. Het monumentale pand bevindt zich midden in het historisch centrum van Leidschendam, tussen de kerk en de kroeg.

Het Sluisgebied is een levendige plek en dat past bij de filosofie van Effero, waarbij de dood als onderdeel van het leven wordt gezien. Effero uitvaartverzorging heeft drie 24-uurs familiekamers, waar men de mogelijkheid heeft om in een huiselijke sfeer afscheid te nemen van de dierbare. Door onbeperkte toegang heeft men de regie in eigen handen om in alle rust samen te zijn en te herdenken. De familiekamers liggen rondom een gedeelde huiskamer met daarin een kleine keuken, waar u zelf koffie en thee kunt bereiden.

Bij Effero uitvaartverzorging is er veel mogelijk om een uitvaart persoonlijk en op maat te organiseren. Het uitvaartcentrum ligt aan de Vliet, waardoor het ook mogelijk is om uw dierbare over het water naar het crematorium of de begraafplaats te brengen.

Op 15 april zal er een uitvaartboot aan de kade liggen om u een indruk te geven over deze bijzondere en unieke manier van rouwvervoer. De uitvaartboot kan ook gebruikt worden voor de afscheidsceremonie, tijdens de vaart naar het crematorium of begraafplaats, herdenken en luisteren naar muziek met een hapje en drankje.
Effero Uitvaartverzorging, Sluiskant 27, 2265 AB Leidschendam. www.effero.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter