Activiteiten
Rock history tour Voorburg

Herbeleef de Voorburgse popscene van de jaren 60 en 70; dat kan aanstaande zaterdag 15 april. Rock history tour laat dan in samenwerking met Voorburg popscene een bus door Voorburg rijden die alle locaties die er destijds toe deden langs rijdt. Her en der wordt ook gestopt voor een korte wandeling. Onderweg worden er hits van Voorburgse bands uit genoemde periode gespeeld. Aan boord zijn ook muzikanten en managers uit die tijd, die vertellen over hun belevenissen. Special guest is Hilde Marchal: ex-Rainbow Train, Sandy Coast en echtgenote van Hans Vermeulen. Start en eindpunt van de tour is Music Art House, Herenstraat 141 Voorburg. De tocht gaat zo’n drie uur duren. Na afloop is er in het Art House nog een ‘after party’. Een ticket kost 55 euro. Bestellen via info@marcellos.nl en/of info@voorburgpopscene60-70.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter