Nieuws
GAMMA-terrein in handen ontwikkelaars

Het GAMMA terrein aan de Veursestraatweg Leidschendam is in handen genomen van Veurse Horsten beheer b.v., een onderneming van de ontwikkelaars BPD en Schouten De Jong. Het gaat om een lap grond van zo’n 5600 vierkante meter. Veurse Horsten b.v. wil hier huizen gaan bouwen en zo het project De Waterweide (bebouwing rond Vlinders aan de Vliet) uitbreiden.

Hoeveel Veurse Horsten beheer voor de grond betaald heeft is onbekend. In een debat met de gemeenteraad gaf wethouder Bianca Bremer enkele maanden geleden al aan dat de ontwikkelaars ook naar andere gronden in het gebied keken. Het gaat dan om:

= Veursestraatweg 197A: een leegstaande woning met 485 vierkante meter grond,

= Veursestraatweg 199: een leegstaande woning met 620 vierkante meter grond,

= Veursestraatweg 199A: een lap grond van 2400 vierkante meter,

= Veursestraatweg 199B: een lag grond van ongeveer 2300 vierkante meter.

De bestaande woningen Noortheylaan 1G en 2 zouden in een nieuwe ontwikkeling opgenomen moeten worden.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter