Nieuws
Pathé Ypenburg opent vandaag de deuren

Filmliefhebbers  kijken er al geruime tijd naar uit: Pathé opent vandaag,  donderdag 13 apri,  haar 30ste bioscoop aan de Guldenlaan 3 in Den Haag, wijk Ypenburg. De hypermoderne bioscoop heeft acht zalen die volledig zijn uitgerust met 1442 comfortabele Relax Seats en het beste beeld en geluid. Tickets zijn vanaf vandaag te koop.

Pathé Ypenburg is de 30ste bioscoop van Pathé in Nederland, en de vierde bioscoop van Pathé in de regio Den Haag. Voor filmliefhebbers uit Den Haag en omgeving is Pathé Ypenburg makkelijk bereikbaar. De bioscoop ligt namelijk op een steenworp afstand van NS Station Den Haag Ypenburg en heeft een zeer ruime parkeergarage voor auto’s en fietsen. De bioscoop en alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk.

De nieuwe bioscoop komt tegemoet aan de wensen van alle bioscoopbezoekers. Het comfort wordt optimaal met de Pathé Relax Seats. De zalen, het geluid en de filmdoeken worden voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van beeld en geluid, zoals 4K RGB-laserprojectie. De bioscoop gaat een breed aanbod aan films en speciale voorstellingen vertonen, en heeft ruimte voor evenementen en specials zoals de Kleuterbios, 50PLUS Bios, Ladies Nights en live opera-, ballet- en theatervoorstellingen. Ook zijn er voorzieningen aanwezig voor congressen en presentaties. In het gebouw is ook ruimte voor andere entertainment gelegenheden, om van te genieten voor of na een bioscoopbezoek. Arcadehal Sir Winston Fun & Games gaat ook heden open.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter