Activiteiten
Beiaardseizoen zaterdag van start

Het voorjaar komt eraan en  dat betekent een start met beiaardactiviteiten. Het seizoen begint op zaterdag 15 april tijdens de Erfgoeddag met een concert en aansluitend Open Toren. Het concert begint om 15.30 uur en de eerste groep belangstellenden mag om 16.00 de toren gaan beklimmen met uitleg en demonstratie van het carillon. De tweede groep mag om 16.45 naar boven. Dit jaar zal de serie zomerconcerten voor het eerst aan het begin van de zomer plaatsvinden. De volgende data kunt u genieten van gratis concerten: zaterdag 10, 17 en 24 juni aanvang 14.00 uur; zaterdag 1 juli aanvang 13.00 uur in verband met het festival Jazz Culinair dat aansluitend om 14.00 op het podium naast de kerk van start gaat. Naast de serie zomerconcerten kunt u het hele jaar door iedere 2e en 4e zaterdagmiddag van de maand genieten van de reguliere bespelingen. (foto Nine Images)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter