Nieuws
Parkeerverbod Duivenvoorde Leidschendam

B&W hebben een parkeerverbod aan Duivenvoorde Leidschendam ingevoerd. Dit vanwege de bewoners van Stichting Duivenvoorde op nummer 262. Het verbod geldt voor een strook van negen meter. De motieven van B&W zijn dat regelmatig voetgangers van en naar de stichting de straat Duivenvoorde oversteken ter hoogte van de afvalcontainers vlakbij de entree van de stichting. Dat deze voetgangers ervaren niet goed gezien te worden door weggebruikers op het moment dat zij oversteken omdat er voertuigen geparkeerd staan op de rijbaan. Dat het om de zichtlijnen tussen de overstekende voetgangers en de weggebruiker op de straat Duivenvoorde te verbeteren het noodzakelijk is dat ter plaatse geen voertuigen worden geparkeerd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter