Nieuws
Salesmen bij Midvliet

Vandaag is rond 12:30 uur de deels uit Leidschendam-Voorburg afkomstige formatie Salesmen te gast in het radioprogramma Kakafonie bij Midvliet.

Salesmen is een vierkoppige rockband die is ontstaan in 2020. Na lange stilte vanwege de pandemie hebben zij toch nog een weg gevonden naar het podium in 2022 met hun Benelux tour ‘One More, Please’.

In oktober brengt Salesmen hun eerste album uit. Het debuutalbum zit vol met bijzonder stevige nummers, maar ook nummers met juist een intense emotie. De dynamiek bepaalt de sfeer van het nummer. ‘One More, Please’ is daar een goed voorbeeld van. ‘Lock and Load’ is daarentegen juist een stevig ‘in your face’-nummer. Beide zijn nu al te beluisteren op Spotify.

Salesmen is een band die invloeden kent uit verschillende decennia aan rockmuziek met bands zoals Led Zeppelin, Triggerfinger, Pink Floyd, Supertramp, Tom Waits, Jack White, Wolfmother, Alice In Chains en LCD Soundsystem. Live is Salesmen op zijn best. Met tomeloze energie slingert de band hun muzikale entertainment gecontroleerd en met doelbewuste boodschappen de zalen in.

Na Salesmen is vanaf 13.15 Glashart te horen. Drijvende kracht achter Glashart is Robin Brock. Eind maart bracht Glashart zijn debuut-EP uit en daar hoorde een feestje bij in PAARD (Den Haag). Onversneden popsongs met retro synthesizers, grootse zang en af en toe een donker randje maken Glashart tot een spannende nieuwe artiest.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter