Activiteiten
Duurzame markt aanstaande

Op zaterdag 22 april organiseert de stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg een Duurzame Markt. Deze zal plaatsvinden van 11-15 uur in Stadstuin Rusthout, Noordsingel Leidschendam. Toegang is gratis. Wethouder Marcel Belt zal de markt openen. De Duurzame Markt is bedoeld om inwoners van Leidschendam-Voorburg inspiratie te geven hoe zij hun dagelijkse leven, hun eigen huis en hun omgeving duurzamer kunnen maken. Dat kan met grote stappen, maar ook kleine stapjes helpen hierin, en dat kan iedereen. Diverse maatschappelijke organisaties staan met hun kraam klaar om inwoners van alle informatie te voorzien. Over duurzame energie, duurzame mobiliteit, duurzaam groen en duurzaam wonen. Er is nog een enkele kraam beschikbaar. U kunt zich aanmelden via marjanvangiezen@icloud.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter