Nieuws
Geen duidelijkheid voor wijkleercentrum

Wethouder Bianca Bremer heeft op dit moment geen oplossing voor de huisvesting van het wijkleercentrum Alles voor Elkaar. Het centrum moest per 13 april een ruimte op landgoed Schakenbosch verlaten. Alle fracties in de gemeenteraad riepen de wethouder op het centrum aan een nieuwe plek te helpen. Bremer: ‘Gezien de urgentie van een ruimte zoekt de gemeente actief mee naar mogelijkheden en fungeert hierbij, als het nodig is, als tussenpersoon voor het leggen van contacten tussen het Wijkleercentrum en marktpartijen. De gemeente onderzoekt ook of zij vastgoed in beheer heeft waar het Wijkleercentrum (tijdelijk) kan verblijven. Gezien het beperkte vastgoed en de beschikbaarheid van het vastgoed in eigendom van de gemeente lijkt deze mogelijkheid zeer klein. Daarnaast blijft de gemeente met de ontwikkelaar over de mogelijkheden in gesprek’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter