Activiteiten
Kunstwedstrijd Voorburgse verBEELDing

In aanloop naar het culturele evenement ‘De Voorburgse Rondgang’ is een kunstwedstrijd uitgeschreven. Kunstenaars uit de wijde omtrek, doe mee met de schilderwedstrijd. De beste Voorburgse VerBEELDing wint een schildersezel van Royal Talens.

Tijdens de Voorburgse Rondgang zullen alle ingeleverde kunstwerken voor de wedstrijd tentoongesteld worden in de etalages van de winkels in het Huygenskwartier.

Voor de vijfde keer wordt dit ‘rondje Kunsten’ in het Huygenskwartier georganiseerd. Op zaterdag 24 juni van 10.00-17.00 uur is het Huygenskwartier één grote kunstgalerie. Men kan zich onderdompelen in schoonheid en meedoen aan workshops, luisteren naar muziek en genieten van kunstexposities.

Spelregels voor de wedstrijd:
– Het thema is Voorburgse verBEELDing,
– Een deskundige jury zal op 22 juni de winnaar selecteren. Hierbij wordt niet alleen gelet op de technische kwaliteit, maar ook op originaliteit.
– Het kunstwerk mag niet groter zijn dan 1×1 meter en moet zonder al te veel moeite in een etalage gepresenteerd kunnen worden,
– Aanmelden voor de wedstrijd is niet nodig,
– Het gemaakte kunstwerk kun je inleveren tussen 19 en 22 juni bij Brugman-art, voorzien van naam, telefoonnummer en emailadres,
– Alle ingeleverde kunstwerken zullen op 24 juni 2023 worden geëxposeerd in de etalages van de winkels in het Huygenskwartier.

De winnaar van de Voorburgse VerBEELDing zal tijdens de Voorburgse Rondgang, om 16.15 uur bekend gemaakt worden in Huygens’ Hofwijck.

Ook bestaat de mogelijkheid om als kunstenaar op 24 juni een mini-galerie te huren om werk aan het publiek te tonen. Voor meer informatie en aanmelding VoorburgseRondgang.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter