Activiteiten
Mantelzorgcafé over verlies

Op dinsdag 25 april wordt er weer een mantelzorgcafé georganiseerd. Iedere mantelzorger kan deze avond terecht voor informatie, een luisterend oor en het onderling uitwisselen van ervaringen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers. Het thema deze avond is Omgaan met verlies.

Een geestelijk verzorger gaat in gesprek over verlies. Bij verlies denken we vaak aan overlijden. Het is breder dan dat. Een vorm van verlies is ook afnemende gezondheid van degene voor wie u zorgt. Dat zorgt ervoor dat u het beeld van de toekomst dat u had, los moet laten en anders moet gaan invullen.

Het Mantelzorgcafé vindt elke vierde dinsdagavond van de maand plaats bij Wijkvereniging Damsigt (de Boot), Duivesteijnstraat 22 in Voorburg. Het mantelzorgcafé  is een initiatief van Woej, Florence en Woonzorgcentra Haaglanden met als doel het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg. Dus zorgt u voor een naaste? Kom dan langs voor een drankje, praktische informatie en steun. Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter