Nieuws
Erkenning voor Voorburgse fotograaf

Premier Evelyna Wever-Croes van Aruba heeft de Voorburgse fotograaf Nick Vanderven ontvangen in het Arubahuis in Den Haag, waar hij officieel erkenning kreeg voor zijn fotografie met verschillende politieke leiders van Aruba en rond de Antillen. Nick Vanderven is een bekende fotograaf, die altijd Arubaanse politici in Nederland heeft geholpen. De premier legde uit dat zij Nick Vanderven al sinds het begin van haar carrière in de politiek kende en dat hij altijd al iemand is geweest die bereid was te helpen. In het kader van de officiële erkenning gaf de premier aan Nick Vanderven een muntje voor de hand die hij altijd uitsteekt voor de eilanden in het Nederlandse koninkrijk. (Foto regering Aruba: v.l.n.r. Gevolmachtigde minister Ady Thijsen, Nick Vanderven en premier van Aruba Evelyna Wever-Croes)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter