Nieuws
Manege Hestar zoekt geldschieters

Jeugdmanege Hestar, Van Ruysdaellaan Leidschendam, zoekt geldschieters om de bouw van nieuwe stallen mogelijk te maken. Dit nu de manege een huurcontract voor tien jaar van de gemeente heeft ontvangen en er zekerheid is dat de manege ook langere tijd op deze locatie kan blijven.

Het bestuur: ‘Onze stallen zijn begin jaren 80 gebouwd en dringend aan vervanging toe. En natuurlijk willen we dan ook meteen voldoen aan de nieuwe welzijnseisen voor paarden-huisvesting: meer ventilatie, meer contact tussen de pony’s, meer licht en grotere stallen voor grotere paarden. Het doel is om de stallen te vervangen in de komende zomer wanneer onze pony’s en paarden lekker op ponykamp zijn. Dit is een enorme investering voor de stichting en daarom doen we ook een beroep op jullie’.

Er zijn diverse acties opgezet om aan geld te komen:

= Crowdfunding met loterij. Doneren kan via de QR code: https:// gofund.me/080dd24a of in de kantine,

= Doneer je plastic flessen en blikjes met statiegeld,

= Sponsorloop,

= Financier een stal en krijg een verzorgpony. Het bouwen van een nieuwe stal kost zo’n 5000 euro. Financier een stal door de stichting Hestar een lening te verstrekken van 5000 euro voor 5 jaar tegen 3% rente. De stal wordt voor 5 jaar voorzien van uw naam of logo. U kunt onder voorwaarden ook kiezen voor een variant van deze financiering met een eigen verzorgpony. Bij deze optie stelt Hestar een jaar lang een verzorgpony ter beschikking in ruil voor een renteloze lening van 5000 euro. U mag een Hestar-pony een jaar lang uw eigen verzorgpony noemen. En daarbij mag u naast de dagelijkse verzorging 1x in de week (vrij) rijden. De waarde van een jaar uw eigen verzorgpony bedraagt daarmee 1000 euro en dat is dus een rendement van 20% op uw lening.

Interesse? Stuur dan een mailtje aan bestuur@hestar.nl Het bestuur kondigt verder aan met nog meer acties te zullen komen om het benodigde geld bij elkaar te brengen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter