Nieuws
Toch maar niet

Rijkswaterstaat heeft werkzaamheden aan het Prins Clausplein op het laatste moment afgelast vanwege voorspelde regen en onweer.  Tussen vrijdagavond 21.00 uur en maandag 05.00 uur zou het voor automobilisten niet mogelijk zijn om komende uit de richting Zoetermeer de A4 naar Rotterdam op de rijden. Men moest doorrijden naar de afslag Voorburg op de A12 om dan links af via de Binckhorst de Rotterdamsebaan te bereiken en zo verder de A4. Hetzelfde is ook het geval tussen vrijdag 28 april en maandag 1 mei. Dat weekeinde blijft staan. De werkzaamheden van dit weekeinde zijn verschoven naar 12 tot 15 mei. Overigens kunnen automobilisten in Voorburg onderaan de afslag keren en meteen weer de A12 oprijden waarna men dan de A4 kan bereiken. Rijkswaterstaat werkt aan het asfalt, de voegen en de vangrails.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter