Activiteiten
QR-FIT beweegroute Leidschendam geopend

Samen met inwoners en wethouder sport Astrid van Eekelen is de QR-FIT beweegroute geopend in Leidschendam. De beweegroutes zijn gratis toegankelijk, elke dag voorzien van nieuwe oefeningen en maken bewegen in de buitenlucht toegankelijk en leuk voor iedereen. Ook in Leidschendam is het nu mogelijk om 2 beweegroutes te (hard)lopen: 1 van 3,3 km en een iets langere van 5,7 km. Langs beide routes staan paaltjes met QR-codes. Door deze codes te scannen op uw mobiele telefoon, krijgt u beweegoefeningen te zien die u op uw eigen niveau kunt uitvoeren. In Voorburg zijn al 2 beweegroutes waar veel gebruik van wordt gemaakt: 1 van 5,2 km en een van 6,9 km. Van Eekelen: ,,Het is belangrijk dat iedereen, jong en oud, kan sporten op zijn of haar eigen level en tempo. De beweegroutes met QR-codes zorgen ervoor dat inwoners op een laagdrempelige manier buiten aan de slag kunnen gaan.”

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter