Activiteiten
Veel topartiesten op Haags Koningsdag Festival

Donnie, Boef, Wolter Kroes, Samantha Steenwijk, Oer-Hagenezen Outsiders & The Darkraver, Charly Lownoise, Freddy Moreira en Sarita Lorena zijn topacts tijdens het komende Koningsdagfestival KINGSWORLD! Dit zijn slechts enkele van de grote artiesten, die op 27 april in het Zuiderpark in Den Haag staan.

Op het hoofdpodium staan de grote Nationale artiesten van dit moment. Donnie, die een megahit had samen met René Froger met ‘Bon gepakt’, maakt zijn opwachting. Chuckie, die voor zijn sets de hele wereld rondreist, doet Kingsworld aan in zijn eigen hometown. Ook Freddy Moreira is van de partij, die met zijn sexy beats alle heupen zal laten swingen.  Daarnaast wacht een optreden van Sarita Lorena, bekend van de Beste Zangers. Verder prijken KM, WEF, Diquenza en Pal Mundo Soundsystem op de line-up van de Main Stage.

Op het podium ‘Huis van Oranje’ staat de crème de la crème van de Nederlandstalige artiesten geprogrammeerd. Zo zijn naast Wolter Kroes onder anderen Samantha Steenwijk, John West, Peter Beense, Janah Louard en Wesley Klein van de partij. Ook ras Hagenees Outsiders maakt zijn opwachting net als Ray Benjamin, Chicco, Party Amigo’s, Bertha Verbeek en DJ Rob van Dijck.

Nieuw dit jaar is de Happy 90’s Stage waar men wordt getrakteerd op het neusje van de zalm uit de Happy 90’s. Naast Charly Lownoise staan ook Dune, Critical Mass, Panic en Re-Style op het podium. Om het feest compleet te maken trekt ook publiekslieveling The Darkraver zijn 90’s platen uit de kast.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter