Activiteiten
Huygenskwartier swingt op Koningsdag

Het Huygenskwartier Voorburg swingt op Koningsdag, donderdag 27 april. Op het Stationsplein wordt ‘Voorburg ontspoort’ georganiseerd. Tussen 14.00 en 20.00 uur treden daar Jody Bernal, Billy the Kit, DJ Erick E en DJ Sander den Ouden op. De Miss Jones jukebox laat hits uit de jaren 80 en 90 horen. Het evenement is gratis. Er worden diverse bars en foodtrucks opgesteld voor degenen die honger en/of dorst hebben. Elders in het Huygenskwartier is er de Oranje vrijmarkt. Op vier plekken staan daarnaast podia waar muziek ten gehore wordt gebracht: Het Torentje Fr. Kerkstraat vanaf 13.00 uur; Papermoon/Meetpoint Herenstraat vanaf 15.00 uur; The River Huygenshaven vanaf 14.00 uur; Hopkamer/Barquichon Kerkstraat vanaf 13.00 uur. Het complete programma staat op de website: https://bit.ly/3o9gdYk

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter