Activiteiten
Rondritten met historische trams op Koningsdag

Op Koningsdag, donderdag 27 april, organiseren het Haags Openbaar Vervoer Museum en de Tramweg-Stichting ritten met historische trams. Deze duren circa 45 minuten en gaan tussen het Kerkplein in het centrum van Den Haag en Scheveningen Noord.

Er rijden vier historische trams, waaronder Blauwe Tram A106 uit 1911, de zogeheten Ombouwer uit de jaren dertig en PCC 1022 uit het begin van de jaren vijftig. Alle tramritten beginnen op het Kerkplein. Dat is ook het enige punt waar passagiers kunnen in- en uitstappen. Bij onderweg uitstappen vervalt het kaartje. De eerste rit is om 11.00 uur en vervolgens elke 15 minuten tot 16.45 uur.

Kaartjes kosten 5 euro voor volwassenen en 1,50 euro voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis. De kaartjes kunnen alleen worden gekocht bij instappen in de tram bij de conducteur. Er is geen verkoop vooraf. Betalen kan met PIN of creditcard – contant betalen is helaas niet mogelijk. (foto: C. Westerduin)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter