Nieuws
Benoemingen: gemeentesecretaris en raadslid

Rutger den Haan (47) wordt de nieuwe gemeentesecretaris. Hij start op 9 augustus. Hij is de opvolger van Alexander van Mazijk die op 1 mei in Almere start. Den Haan is nu gemeentesecretaris in Duiven (Gelderland). Daarvoor werkte hij in de directeur strategie bij ROC (regionaal opleidingscentrum) Nijmegen, directeur bedrijfsvoering en bestuurssecretaris bij de Hogeschool Leiden alsmede adviseur van het kabinet Commissaris der Koning in Zuid-Holland.

Drago Grguric wordt het nieuwe VVD-gemeenteraadslid. Hij volgt Ole Heil op die uit de raad is gestapt vanwege een verhuizing naar Gelderland.  Grguric stond nummer 13 op de VVD-lijst bij de gemeenteraadsverkiezing van maart 2022. De dames Nicole van de Hoeve (11) en Annemiek Holtjes (12), die eerder in aanmerking kwamen om Heils plek in te nemen, hebben daarvoor bedankt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter