Nieuws
Bomen weg voor bouwweg

Bewoners van de flat aan de Dr. van Ledestraat Leidschendam krijgen binnenkort een bouwweg onder hun woningen. Dit ten behoeve van de sloop van het Triadome (voormalig Landal-kantoor, Dr. van der Stamstraat 4) en de bouw van drie woonblokken op dit plek. Het bouwverkeer komt van de Nieuwe Havenstraat.

Dat blijkt uit een vergunningaanvraag voor de kap van zestien bomen, waarvan tien voor de aanleg van de bouwweg, een nieuwe duiker en een brug over de sloot die nu achter de flat doorloopt richting de Vliet. De overige zes bomen verdwijnen ter hoogte van het voormalige Total-tankstation aan de kant van de Nieuwe Havenstraat ter hoogte van de sloot.

Uit de vergunningaanvraag blijkt ook dat de populieren die nu achter de flat aan de Dr. van Ledestraat staan, verdwijnen. De sloot krijgt ter plekke een natuurlijke oever. Er worden dan ook nieuwe bomen geplant. Een groenplan is in de maak.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter